Mint zelena: Boja koja će osvježiti proljeće 2013.

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 20.01.2013.

128

Mint zelena | Foto: Mango

Mint zelena | Foto: Mango

Mint zelena bit će pravo modno iznenađenje i osvježenje u nadolazećoj proljetnoj sezoni

Svaka nova modna sezona ima bar jednu boju iznenađenja, trendi nijansu koja vreba iz prikrajka i pokušava pokvariti planove onim udarnim bojama, postavljenim na pijedestal. Proljeće je tradicionalno rezervirano za paletu veselih duginih boja. Ovo pred nama bit će, između ostalih, u znaku žute, plave, ružičaste i - iznad svega - bijele, vječne kraljice sunčane sezone.
Mint zelena osvježila je novu Mangovu kolekciju

Mint zelena osvježila je novu Mangovu kolekciju

Ako je ove jeseni i zime uloge te neočekivane hit boje preuzela tamnocrvena (konkretnije - boja višnje), u nadolazećem prijaleznom razdoblju sličnu će ulogu odraditi mint zelena! Ova osvježavajuća nijansa povezat će zimu i proljeće, a popularnost neće izgubiti ni nanakon što živa u termometru prijeđe psihološku granicu od 30 celzijevih stupnjeva.
Ova lagana nijansa zelene savršeno će se uklopiti s drugim svjetlijim komadima, posebno s bijelom, sivom i svijetlosmeđom. Kao što možete vidjeti na fotografijama koje prikazuju novu Mangovu kolekciju, dobro se slaže i sa crnim hlačama i modnim dodacima.

VIŠE O TEMAMAzelena bojaproljeće 2013hlačevestedžemperi
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se