Michelle Obama predsjednika Kine dočekala u McQueenovoj haljini

Piše: T.D.
Objavljeno 20.01.2011.

0

Čelnika najmnogoljudnije zemlje svijeta prva dama SAD-a, Michelle Obama, dočekala je u superglamuroznoj večernjoj haljini iz aktualne resort kolekcije modne kuće Alexander McQueen.

Prelijepa večernja haljina modne kuće Alexander McQueen našla se u društvu čelnika najvećih sila svijeta - Kine i SAD-a

Michelle Obama u McQueenovoj haljini (Foto: Nymag.com)

Michelle Obama u McQueenovoj haljini (Foto: Nymag.com)

Kineski predsjednik Hu Jintao srdačno je dočekan u Washingtonu, gdje je došao unaprijediti suradnju između dvije vjerojatno najveće sile svijeta. Čelnika najmnogoljudnije zemlje svijeta prva dama SAD-a, Michelle Obama, dočekala je u superglamuroznoj večernjoj haljini iz aktualne resort kolekcije modne kuće Alexander McQueen.

Nismo, za razliku od većine američkih medija, zaljubljeni u modne avanture Barackove ljepše polovice i ne smatramo ju modnom ikonom. Iako je nesumnjivo kreativnija i suvremenija od svojih prethodnica, osuđena je na tetkasti stil Bijele kuće pa njezin dar ne može isplivati na površinu.

Haljina by Alexander McQueen

Haljina by Alexander McQueen

No, Alexander McQueen u društvu dva najmoćnija predsjednika, komad prave mode između sila koje mogu uništiti Zemlju dok si reko keks, svakako zaslužuje par rečenica. Crvena večernja haljina na Michelle Obami vjerojatno je komercijalna verzija modela iz resort kolekcije koji možete vidjeti na prethodnoj fotografiji.

Obama je itekako imala razloga biti fashionable, jer su se na listi gostiju elitne večere našle i najutjecajnije žene američke mode, zloglasna Vogueova urednica Anna Wintour i slavna njujorška dizajnerica kineskog podrijetla - Vera Wang.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se