Mia Kovačić i Marijana Batinić u novom spotu Lollobrigide

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.10.2011.

6

Lollobrigida (Foto: Menart)

Lollobrigida (Foto: Menart)

Mia Kovačić za potrebe spota boluje od anoreksije, Marijanu Batinić maltretira neurotični stilist


Hrvatsko–slovenski electro–pop band Lollobrigida cijeli se tjedan ludo zabavljao i marljivo radio na snimanju spota za pjesmu "Sex on tv, sex on the radio", koji je upravo završen

Posebno za ovu prigodu bend je ujedinio voditeljice i voditelje regionalnih TV kuća pa su tako glavni protagonisti spota, osim članova Lollobrigide, poznati voditelji i voditeljice iz regije: Mia Kovačić, Marijana Batinić, Iva Šulentić, Petra Nižetić, slovenska glumica i voditeljica Katarina Čas, beogradska voditeljica Una Senić te sve popularniji voditelj Ivan Šarić, blažem među ljepoticama.

"Svaka im čast, stvarno su ispali nadljudi. Bilo je odlično!", zadovoljno je izjavila Ida.

Spot je sniman u studiju Alfa filma, a režiser je Timote Neonski. Miksanje i mastering pjesme potpisuje poznati slovenski producent Gregor Zemljić.

Lollobrigida su spotom na šaljiv lollobirigidovski način pokušali prikazati što su sve ljudi danas spremni učiniti da bi bili na TV-u.

Ida Prester kaže da spot obiluje ironičnim i šaljivim scenama: "Mia Kovačić za potrebe spota boluje od anoreksije , Marijanu Batinić maltretira neurotični stilist… Ivan Šarić palicom tjera obožavateljice… Bit će tu puno zabavnih scena, pričekajte premijeru!“


VIŠE O TEMAMALollobrigidaIda PresterMia KovačićMarijana BatinićIva ŠulentićPetra NižetićIvan šarić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se