Mia Arssi: Seksi hulahopke kao ultimativno sredstvo zavođenja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.01.2015.

2

Kampanja za hulahopke Mia Arssi pokazat će vam najnovije trendove s kojima ove sezone zasigurno će vaše noge zablistati novim sjajem

Ženske hulahopke oduvijek su bile simbol ženske elegancije i predmet mašte svih muškaraca. Uparvo kampanja Mia Arssi donosi vam pregled najpoželjnijih hulahopki koje će svaka žena ove zime ili jeseni poželjeti na svojoj nozi. Bilo da se radi o geometrijskim uzorcima, raznim printovima ili drugim oslikanim motivima Mia Arssi obojit će vaše noge jednim sasvim novim izgled ženstvenosti. Upravo su žene hulahopke transformirale u ne samo odjevni predmet koji štiti od hladnoće već kao ultimativno sredstvo zavođenja i dio modernog izgleda svake suvremene žene.

Kampanja za hulahopke Mia Arssi pokazat će vam najnovije trendove s kojima ove sezone zasigurno će vaše noge zablistati novim sjajem i postati neizostavan dio vašeg svakog outfita.

Poznato je da su ženske hulahopke simbol ženske senzualnosti te su postale dio kulture odijevanja i bez njih dojam jednostavno nije isti. Mia Arssi novi je ekskluzivni brend  čarapa na hrvatskom tržištu. Sve ljubiteljice  mode na jednom mjestu mogu pronaći veliki broj uzoraka bilo da se radi o poslovnom, casual ili večernjem looku.

Sve žene vole i nose hulahopke. Uklopite ih u vlastiti stil odijevanja jer odabir hulahopki puno će reći o vama. Mia Arssi hulahopke namijenjene su odvažnim i smjelim  ženama koje se ne boje osvajati i zavoditi. To su samouvjerene mlade žene koje se ne boje koketirati sa svojom zavodničkom stranom.

Ne treba napominjati da su ženske čarape oduvijek fascinirale i muški dio populacije koji su ih smatrali fetišom i svetinjom.

Na Mia Arssi hulahopkama otisnuti su uzorci točkica, zvjezdica i drugih geometrijskih uzoraka i printova.

Kolekcija je dizajnirana da savršeno pristaje svakoj ženi da se osjeća zavodljivo, bez obzira na doba dana. Mia Arssi kolekcija jesen/zima naglašava urbanu, zaposlenu, snažnu ženu koja zna što želi.

Fotografije potpisuje Viktor Drago, u ulozi modela je Josipa Janković iz agencije Talia model.

VIŠE O TEMAMAhulahopkeMia ArssinajlonkeViktor DragoJosipa JankovićčarapeTalia Model
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se