Mercedes F800 možete isprobati u svojoj sobi!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.05.2012.

0

Mercedes F800

Mercedes F800

Mercedes F800 ekskluzivno je predstavljen u Hrvatskoj i to sa cjenovnim karakteristikama i dimenzijama koje su svima pristupačne

Apsolutna must-have igračka iz tvornice mašte Comodo ovih dana nemilosrdno plijeni pozornost svih uzrasta. Neposredno sa spektakularnog predstavljanja u Genevi, nezaobilazan model Mercedes F800 ekskluzivno je predstavljen u Hrvatskoj i to sa cjenovnim karakteristikama i dimenzijama koje su svima pristupačne. Naime, radi se o licenciranom modelu na daljinsko upravljanje u omjeru 1:14 u odnosu pravu limuzinu u realnim dimenzijama koja ubrzo dolazi na naše tržište.
Comodo Igračke i ovaj puta podižu ljestvicu zabave za jedan stupanj više te Vas pozivaju na jedinstvenu zabavu s proizvodom koji još ne postoji na tržištu, ali i s istim koji će također posebno ukrasiti Vašu kolekcionarsku vitrinu. Uz njega, u novom Comodo ljetnom asortimanu prozvoda očekuje Vas pregršt novih modela simpatičnih ljubimaca na 4 kotača od kojih se posebno ističe i UPSS - auto za djevojčice.

VIŠE O TEMAMAMercedesComodoautomobili
Povezano


Još iz rubrike Auto

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se