Menadžment Eltona Johna preuzeo 2Cellos

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.10.2011.

14

2Cellos u društvu Eltona Johna

2Cellos u društvu Eltona Johna

2Cellos su trenutačno u Japanu gdje promoviraju svoj prvi album u izdanju Sony Classicala

Rocket Music Entertainment predvođen Sir Eltonom Johnom, odlučio je voditi management popularnog hrvatskog dvojca s impresivnom inozemnom karijerom te je pokrenuo ukidanje ugovora s prijašnjim managementom

Ovaj transfer ni ne čudi jer su 2Cellos već mjesecima na turneji s Eltonom Johnom. Tako su talent i upornost dvojicu čelista odveli u društvo poznatih inozemnih zvijezda koje Rocket Music Entertainment zastupa, tu su prije svega naravno Elton John, James Blunt, Lily Allen i Leon Russell.

"Sretni smo što smo već na početku karijere prešli u ovako jak management. To je jedna ogromna stepenica više za nas i našu karijeru. Na promjeni managementa inistirao je Elton John koji nas je  uvjerio da je Rocket najbolje mjesto za nas te da je to velika i moćna tvrtka koja bi se mogla odlicno brinuti o 2Cellos", poručuje popularni dvojac.

2Cellos su trenutačno u Japanu gdje promoviraju svoj prvi album "2Cellos Luka Sulic & Stjepan Hauser" (Sony Classical/Menart). Prije Japana dečki su posjetili i Las Vegas, a nakon Japana odlaze u Litvu, Latviju, Rusiju, Ukrajinu, Australiju, Novi Zeland, Indoneziju i Singapur. Ondje će otvarati svaki koncert Eltona Johna.


VIŠE O TEMAMA2CellosElton JohnRocket Music EntertainmentSony ClassicalMenart
Povezano