Massive Attack uskoro dolazi u Pulu

Piše: CroModa, Pula, Zagreb
Objavljeno 11.08.2016.

1

Masive Attack stiže u Pulu

Masive Attack stiže u Pulu

U sklopu petog Dimensions Festivala legendarni britanski sastav Massive Attack nastupit će u pulskoj Areni

Malo više od dva tjedna ostalo je do početka 5. Dimensionsa, festivala koji će na tvrđavu Punta Christo pored Pule i ove godine dovesti najbolje od svjetske elektroničke glazbe. U samo pet godina postojanja festival je postao ultimativni cilj za pronicljive ljubitelje glazbe širom svijeta, a uz odličan glazbeni program aduti festivala su i prekrasna lokacija ne poluotoku Štinjanu te intimna i prijateljska atmosfera. Od 25. do 28. kolovoza na Dimensions festivalu nastupit će najveća imena, ali i mladi talenti međunarodne techno, house, disco, bass, jazz, funk i soul glazbene scene. Peti Dimensions festival otvorit će Massive Attack s gostima u pulskoj Areni, 24. kolovoza.

Tijekom godine organizatori Dimensions festivala osluškivali su glazbena kretanja u Hrvatskoj i regiji te na festival pozvali niz bendova, producenata i DJ-a koji se svojim stilom savršeno slažu s pronicljivom glazbenom politikom festivala. Upravo bi takva politika trebala biti kruna petogodišnjeg rada na festivalu.

Ulaznice za festival i koncert otvorenja po nižoj cijeni su rasprodane, ali novi kontingent ulaznica za festival po cijeni od 850 kuna i ulaznica za koncert otvorenja po cijeni od 350 kuna mogu se naći u Entrio sistemu te na pretprodajnim mjestima širom zemlje.
VIŠE O TEMAMADimensions Festivalglazbeni festivaliMassive Attack
Povezano