Massimo Dutti otkrio što ćemo nositi u prvom dijelu 2022.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 23.12.2021.

0

Foto: Bruno Staub

Foto: Bruno Staub

Fotograf Bruno Staub i model Puck Schrover udružili su snage kako bi na pravi način prezentirali vruće novitete iz modnog laboratorija Massimo Dutti

Život se nastavlja i nakon blagdanskih čarolija prožetih glamurom. Svoje novitete koje ćemo nositi u prvom dijelu 2022. godine ovih nam je dana predstavila španjolska modna kuća Massimo Dutti, i to vrlo uzbudljivom i inspirativnom pričom pod nazivom "Street Lights".
Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti novom se serijom fotografija bazirao na street style prijedlozima, a već na prvi pogled da se uočiti da bi ljubičasta boja u nadolazećem periodu mogla igrati značajniju ulogu.
Model: Puck Schrover

Model: Puck Schrover

To je taj "modni detoks" koji po pravilu, nakon novogodišnjih uzbuđenja, u naše živote vraća osvježavajuće boje, i na diskretan način najavljuje proljeće.

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Seriju fotografija Massimo Duttija snimio je Bruno Staub, dok se s druge strane objektiva, u statement komadima za ostatak zime našla Puck Schrover, jedna od djevojaka kojoj mnogi najavljuju blistavu budućnost u svijetu modelinga.

Foto: Bruno Staub

Foto: Bruno Staub

Stylinge je osmislila Marina Gallo.

VIŠE O TEMAMAMassimo DuttiBruno StaubPuck Schrover
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se