Massimo Dutti ima suknju koja će ove jeseni vladati ulicama

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 28.08.2022.

0

Foto: Massimo Dutti

Foto: Massimo Dutti

Suknja kožnog sjaja ide u red velikih jesenskih modnih klasika, tako će biti i ove godine, a mi smo jedan fantastičan model pronašli u novoj kolekciji brenda Massimo Dutti

Zajedno s prvim jesenskim danima uskoro nam stižu i velike promjene na modnoj mapi trendova. Iz laganih krpica uskočit ćemo u 'teške' jesensko-zimske komade, nova sezona donosi neke nove trendove, ali pritom i ponovno oživljava neke nenadmašne klasike. U toj su kategoriji zasigurno i komadi kožnog sjaja, prvenstveno jakne, iako u narednim mjesecima ništa manje neće biti popularne ni hlače i suknje s efektom kože.

Potvrđuju to i noviteti na policama popularne modne kuće Massimo Dutti među kojima smo detektirali i jednu fantastičnu suknju koja se savršeno uklapa u našu priču. Riječ je o klasiku koji vrijedi imati u ormaru, i koji će dobro doći u različitim jesenskim prigodama.

U režiji Massimo Duttija stiže nam nešto kvalitetnija i skupocjenija interpretacija ovog trenda. Pažnju među komadima iz nove kolekcije krade duga crna suknja od napa kože koja će biti iznimno zahvalan novosezonski komad, idealan za beskrajna kombiniranja i gotovo sve moguće situacije.

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Ovaj jesenski hit u trgovinama brenda Massimo Dutti dostupan je po cijeni od 1.999 kn, sviđa li se i vama?


VIŠE O TEMAMAsuknjeduge suknjeMassimo Duttisuknja od napa kožekožne suknje
Povezano