Massimo Dutti ima savršenu jaknu za prijelaz u proljeće

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 01.02.2024.

0

Foto: Massimo Dutti

Foto: Massimo Dutti

Ako ste željni kože, a pomalo umorni od sveprisutnih jakni u bajkerskom stilu, dobru (i nadasve - kvalitetnu) alternativu pronašli smo na policama modne kuće Massimo Dutti

Zakoračili smo u veljaču, a to u svijetu mode znači sljedeće: prvo malo valentinovske romantike, a onda totalni zaokret ka proljetnim trendovima. Zima, naravno, još nije gotova, ali šopingiranje je već sad u cjelosti podređeno tendencijama nadolazeće sezone. A tome u prilog idu i događanja u najpoznatijim trgovinama, gdje su proljetne kolekcije u potpunosti preuzele scenu.

Odabir prave jakne za ugodan prijelaz iz sezone u sezonu bit će jedan od ključnih zadataka. Već znamo da će bajkerske jakne biti neprikosnovene, ali ako ste pomalo umorni od tog stila, a i dalje željni kože, dobru (i nadasve - kvalitetnu) alternativu pronašli smo na policama modne kuće Massimo Dutti.

Massimo Dutti

Massimo Dutti

U Duttiju pažnju privlači ova efektna jakna od napa kože s podesivim donjim rubom, izrađena od ovčje kože. U znaku je ramena s gumbima, manžeta s petljom s gumbom te nabranim donjim rubom s elastičnom vezicom. Osvaja i divnom nijansom smeđe boje, te će biti pogodna za sve moguće prijelazne i proljetne kombinacije.

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Ako vam se sviđa, za nju ćete morati izdvojiti 299 eura.


VIŠE O TEMAMAjaknekožne jakneženske jakneMassimo Duttijakne od napa kože
Povezano