Massimo Dutti: 10 ključnih komada za jesen/zimu 2016.

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 27.10.2016.

129

Massimo Dutti i ove sezone osvaja savršenim omjerom klasike i trendova. Donosimo 10 must-have komada za jesen/zimu 2016/2017.

Massimo Dutti, Inditexov brand koji već više od tri desetljeća uspješno kombinira neprolaznu klasiku i suvremene trendove, poznat je po profinjenom pristupu i kvaliteti, što ga je pozicioniralo kao nezaobilaznu modnu destinaciju za fashionistice koje traže nijansu više u odnosu na ono što nude najrasprostranjeniji i cjenovno najpristupačniji high-street brandovi. I ovoj jesenskoj sezoni Massimo Dutti je ostao vjeran sebi; novom su kolekcijom modni trendovi ispoštovani, ali pritom nije nastradala ona vječna komponenta elegancije i ženstvenosti.

Svoje ključne komade za sezonu jesen/zima 2016/2017. Massimo Dutti predstavlja serijom inspirativnih fotografija koje nude "rješenja" od glave do pete. Klasična crna poslovna suknja, karirane hlače i sivi sako s mašnama idealni su sastojci efektnog uredskog modnog koda, baš kao i čizme s potpeticom od brušene kože u trendovskoj tamnocrvenoj boji, koje su dostupne u ograničenoj seriji.

Među 5 najtraženijih i najatraktivnijih komada smjestile su se ženstvena duga haljina s V izrezom, torbe s resama u nekoliko neodoljivih jesenskih tonova, izvrsna parka kaki boje s prslukom s dva lica te dva komada koje će svaka modno osviještena žena poželjeti u ormaru. Fantastičan kaput s dvostrukim kopčanjem u boji devine dlake i žućkastosmeđe gležnjače od brušene kože.


VIŠE O TEMAMAMassimo Duttikaputitorbicehaljinegležnjačekaputi s dvostrukim kopčanjemparkesuknježenske hlačesakoiblejzeri




Povezano