Mass: Trendovske čizme za jesen/zimu 2013/2014.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.10.2013.

412

Donosimo vam TOP 10 modela ženskih čizama za jesen/zimu 2013/2014. iz ponude Mass Shoesa

Iako je njihova primarna uloga zaštitnička, ovisno od stila i popularnosti modnih trendova, čizme su doživjele mnogobrojne metamorfoze od svog nastanka do danas. Visoke, niske, gležnjače, kaubojske, gumene, ravne ili na petu... Izbor je na vama!

Žuta vodonepropusna čizma popularnog naziva 'pilići'  i ovogodišnji je hit sezone. Izvrsna, izdržljiva i vrhunska modna obuća različitih boja, jednostavnog stila, svakako je najbolja u svojoj klasi. Idelalna je za svakodnevne urbane puteve i odlazak u prirodu, te je dizajnirana da pruži zaštitu i trajnost.

I ove zime njeguje se rokerski imidž koji karakeriziraju vojničke  čizme, što nije slučajno. Vojnički stil je inspirirao mnoge kolekcije jer modnim kombinacijama daje nešto opasniji i izazovniji izgled.

Čizme imaju ulogu da nogu zaštite od hladnoće, snijega i vode. Međutim bitna je i njihova udobnost, kvaliteta i dizajn. Pored udobnosti njihova pozitivna strana je velika mogućnost kombiniranja. Nose se uz duge suknje, haljine u boho stilu, skinny jeans, kožne hlače  ili nešto sasvim drugo potpuno je svejedno, jer uz dobar par čizama svaka odjevna kombinacija dobiva interesantnu završnicu.

U galeriji fotografija pogledajte TOP 10 modela čizama iz ponude Mass Shoesa, koji nam nudi poznate brandove kao što su Replay, Panama Jack, Creator, Timberland...


VIŠE O TEMAMAčizmeMass ShoesReplayTimberlandženske čizmePanama JackgležnjačeCreatorvisoke čizmevojničke čizmeravne čizme




Povezano