Maskara YSL Vinyl Couture stiže u 7 odvažnih nijansi

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.10.2017.

0

YSL Vynil Couture

YSL Vynil Couture

Svestrana, zaigrana i dramatična, maskara Vinyl Couture dolazi u sedam odvažnih nijansi, od kojih svaka ima svoju priču

Hladni i magloviti jesenski dani daju dobar povod za unijeti malo boje u njih. Ako vam se razmišljanje o modnim kombinacijama čini previše zamorno, YSL Beauté donosi instant riješenje u trenu, #allinawink. Inovativna formula i iskričave boje nove Vynil Couture maskare izbaciti će vas u trenu iz kolotečine.
Maskara Vinyl Couture je nedugo nakon lansiranja stekla kultni status, a nova, poboljšana formula sada dolazi u sedam upečatljivih nijansi: 7 odvažnih boja maskare > 7 novih dodataka za kreiranje novih lookova za oči.
Seedam odvažnih nijansi iz YSL-a

Seedam odvažnih nijansi iz YSL-a

Njezina tekuća i providna baza omogućuje upijanje gustog sloja pigmenata boje, zbog čega formulu odlikuju upečatljive nijanse visokog sjaja.

U kombinaciji s mikro česticama voska, tehnologija tekućeg kristala daje joj elegantan i blistav finiš. Sofisticirana je, a opet pomalo drska... stvorena za žene koje se vole igrati bojama.

YSL Vynil Couture

YSL Vynil Couture

Što je važnije, nakon nanošenja na trepavice, boja će biti identična onoj u bočici.

Svestrana, zaigrana i dramatična, maskara Vinyl Couture dolazi u sedam odvažnih nijansi, od kojih svaka ima svoju priču.

Maskara Vinyl Couture dostupna je i na hrvatskom tržištu, a cijena svake od ovih 7 nijansi iznosi 271 kunu.

VIŠE O TEMAMAmaskaraYSL BeautytrepaviceYves Saint Laurent
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se