Maskara UNLIMITED produljuje trepavice od korijena do vrhova

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.09.2018.

1

Maskara UNLIMITED

Maskara UNLIMITED

L'Oréal Paris predstavlja Unlimited, maskaru kojom se postiže podizanje trepavica po ugledu na tehniku iz beauty salona

Svojom novom formulom pomiče granice i postiže efekt ekstremnog produženja trepavica zahvaljujući nadogradivoj glatkoj teksturi. Formula s polimerima obavija trepavice, čineći ih dužim i podignutim, daje postojan rezultat i lako je nadogradiva.
Dosadilo ti uvijanje i izvijanje u pokušaju dosezanja svake trepavice? Unlimited maskara rješava ovaj make up problem. Osim nove formule, ova maskara ima i inovativnu četkicu koja lako pronalazi svaku trepavicu. Jako korisna četkica s dva položaja omogućava savršenu preciznost i zahvaća trepavice u najudaljenijem kutku oka. Ne moraš više glumiti akrobatkinju! Sada ćeš lako i jednostavno nanijeti formulu na svaku trepavicu, od vanjskog do unutrašnjeg ugla oka – bez umaranja. Potroši manje vremena na nanošenje maskare, a više na uživanje u životu. 

Četkica s dva položaja

Foto: L'Oréal Paris

Foto: L'Oréal Paris

1. Ispravljen položaj četkice za efekt dugih i podignutih trepavica

Postavi četkicu u ispravljeni položaj, nanesi formulu i prevuci preko trepavica, na isti način kao kada nanosiš običnu maskaru.

2. Nakošen položaj četkice za intenzitet kratkih trepavica

Promijeni položaj četkice u nakošen kako bi dosegnula do svake trepavice – čak i onih najkraćih, pokretom od vanjskog k unutrašnjem uglu oka. Koristeći ovaj položaj četkice, kratke trepavice dobivaju na intenzitetu i stoje stabilno na svom mjestu.

Informativna cijena Unlimited maskare iznosi 111 kuna.

VIŠE O TEMAMAmaskaratrepaviceLOreal
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se