Martinska najavljuje bogatu sezonu, 6 festivala u srpnju i kolovozu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.06.2020.

0

Masrtinska nas zove

Masrtinska nas zove

Druga sezona Martinske održat će se kroz srpanj i kolovoz 2020. godine, a unutar ta dva mjeseca na programu će biti čak šest festivala i događanja

Zajedničkim snagama i unatoč nemogućoj situaciji zbog aktualne koronakrize, Martinska, festivalska destinacija koja je oživjela prošlo ljeto u srcu Dalmacije, u Šibeniku i ovo će ljeto biti epicentar dobre glazbe i jedinstvene atmosfere na obali Jadrana.
Druga sezona Martinske održat će se kroz srpanj i kolovoz 2020. godine, a unutar ta dva mjeseca na programu će biti čak šest festivala i događanja.
Sezonu 2020. otvara 18. izdanje Seasplash festivala koje će se održati od 16. do 19. srpnja, nakon toga slijedi ŠI gitarijada 25. srpnja, Slurp! festival koji će se prvi put održati van Pule od 31. srpnja do 1. kolovoza, Membrain festival koji je na redu 7. i 8. kolovoza, Blast fest od 14. do 18. kolovoza i sve zatvara Martinska Punk festival 21. i 22. kolovoza.

Sva događanja će uskoro najaviti detaljne sadržaje, kao i Pločnik koji će potpomagati dnevne programe svojim konceptom kreativnog huba, koji trenutno važi za jedan od epicentara nezavisne kulture u Zagrebu.

VIŠE O TEMAMASlurp! festivalMartinskaglazbeni festivaliSeasplash FestivalMembrain festival
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se