Martina Podgorski proslavila rođendan u društvu atraktivnih prijateljica

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.12.2011.

2

Martina Podgorski, Sunčana Kobelja, Monika Kravić Mamić i Mirna Maras Valentić

Martina Podgorski, Sunčana Kobelja, Monika Kravić Mamić i Mirna Maras Valentić

Atraktivna TV voditeljica Martina Podgorski u društvu kolegica i prijatelja u Mansionu je u subotu navečer proslavila svoj rođendan

Zagrebački klub Mansion diše u ritmu blagdana. Novogodišnje uređenje i najnoviji vizualni efekti kluba i dalje privlače stotine gostiju svakog vikenda. Atraktivna TV voditeljica Martina Podgorski u društvu kolegica i prijatelja u Mansionu je u subotu navečer proslavila i svoj rođendan. U božićnim hitovima poput neizbježne pjesme "All I Want For Christmas" uživale su i Monika Kravić Mamić, Mirna Maras Valentić, Kristina Bradač, Iris Rajčić, Fani Stipković i brojni drugi gosti.
Slavljenica Martina Podgorski

Slavljenica Martina Podgorski

Prije zimske pauze Mansion iduće subote predstavlja tradicionalan RNB Confusion Unmissable Christmas Edition party, a za doček Nove godine priređuje vrhunsko glazbeno putovanje.

VIŠE O TEMAMAklub MansionMartina PodgorskiSunčana KobeljaMonika Kravić MamićMirna Maras ValentićKristina BradačIris RajčićFani Stipković
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se