Martina Matković, Antonija Bralić i Nikolina Rak – Tri vjenčanja cura iz Talije

Piše: CroModa.com
Objavljeno 28.12.2008.

0

Mladu je u magazinu Nova vjenčanja sjajno odglumila Martina Matković, koju zbog neobične sličnosti sa slavnom glumicom mnogi zovu hrvatskom Angelinom Jolie. Styling velikog estete Borisa Pavlina i fotografije Marka Grubišića ovjekovječili su njezinu ljepotu.

Editorijal magazina 'Nova vjenčanja'

Editorijal magazina 'Nova vjenčanja'

Hrvatski magazini koji se i u ovim hladnim zimskim danima brinu o tome kako će izgledati naš ambijent "najljepšeg dana u životu", tj. dan vjenčanja, u svojim editorijalima modu su prepustili u sigurne ruke sjajnih fotografa i stilista. 

Mladu je u magazinu Nova vjenčanja sjajno odglumila Martina Matković, koju zbog neobične sličnosti sa slavnom glumicom mnogi zovu hrvatskom Angelinom Jolie. Styling velikog estete Borisa Pavlina i fotografije Marka Grubišića ovjekovječili su njezinu ljepotu. Vjerojatno bi svaka djevojka poželjela izgledati tako prigušeno seksi, holivudski atraktivno i otmjeno. Martina je ove godine bila i jedna od 12 svjetskih modela koja je kao predstavnica mediteranske ljepote krasila kalendar Japan Airlinesa, a nedavno je bila i zaštitno lice marke Di Caprio.

Antonija Bralić

Antonija Bralić

Sasvim drugačiju, gotovo eteričnu mladenku, snimio je jedan od naših momentalno najtraženijih modnih fotografa  - Mladen Šarić, a njegovu priču ispričale su crvenokosa Splićanka Antonija Bralić i plavokosa Šibenčanka Nikolina Rak. Nedodirljive, prelijepe, romantične – jednostavno mladenke iz bajke. Dok Nikolina i dalje osvaja hrvatske modne marke, pa će tako osvanuti i kao zaštitno lice nove kampanje Urban Republica, Antonija će uskoro opet otputovati u Japan, koji ju obožava.

Nikolina Rak

Nikolina Rak
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se