Marisol predstavlja debitantski singl 'Kontrol frik'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.11.2020.

0

Marisol

Marisol

Autorski dvojac Marisol, novo ime na domaćem glazbenom terenu, predstavlja se singlom 'Kontrol frik', prvom pjesmom s nadolazećeg debitantskog albuma

Marisol svoj zvuk opisuje kao Mango pop, a "Kontrol frik" je njegova pokazna vježba. Akustične gitare i glas bio je prvotni koncept koji je duo kasnije upakirao u retro akustično - elektronski zvuk s elementima nekog ”staro – novog”, ali pomaknutog Mediterana.
Krajnji rezultat,osim manga, evocira i druge osjetilne asocijacije te predstavlja nešto svježe, ukusno, plesno, intimno; melankolično i sretno istovremeno.
"Kontrol frik" prati i video spot s redateljskim potpisom Nikice Zdunić i montažom Denisa Golenja. Pozornost zadržavaju glumci Maruška Aras i Nikola Dedić koji svojom neposrednošću grade atmosferu svakodnevice i zadržavaju pozornost iznoseći kratki isječak iz svačijeg života.Prvi singl dvojca marisol pjesma je koja odiše intimnošću kantautorskih radova, a opet vrlo nenametljivo poziva da je slušate u plesnom dvokoraku i daje savršen uvod u ono što će se moći čuti na albumu zakazanom za proljeće 2021. godine. 

VIŠE O TEMAMAMarisol

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se