Mariposa by Kristina Bradač: Torbe inspirirane Coachellom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.04.2016.

0

Kalifornijski festival Coachella je inspirirala šestu po redu kolekciju torbica 'Mariposa by Kristina Bradač'

Kako Boho stil najbolje opisuje njezin duh i lifestyle, uspješna dizajnerica torbica - Kristina Bradač za vlastiti brand Mariposa pripremila je kolekciju inspiriranu jednim od najpoznatijih festivala koji promovira Boho lifestyle – Coachella. Nakon prošlogodišnjeg posjeta kalifornijskom festivalu, koji iz godine u godinu sve više oduševljava ljubitelje glazbe i mode, Kristina je, nadahnuta viđenim, pripremila svoju šestu kolekciju torbica. Mariposa Skipper, Shopper Mariposa, Denim Mariposa te već proslavljeni Mini Peacock ovog puta u white verziji, nastavak su prepoznatljivog Kristininog izričaja, u kojem će i ovoga puta, zasigurno, sve trendsetterice pronaći modni dodatak po svome ukusu:
Mariposa Skipper je zamišljena kao torbica za cijeli dan. Jednostavnih i čistih linija čini pravi simbol elegancije, dok joj zlatni lanac daje dozu glamura, koja svakodnevnu torbu u trenu pretvara u savršenog suputnika za večernji izlazak. Dolazi u bež, maslinsto zelenoj i trendy svijetlo plavoj boji.
Shopper Mariposa namijenjena je ženama koje ne žele razmišljati stane li im sve potrebno u torbu,  već žele prostranu i preglednu svakodnevnu torbu.  Shopper će svojim dimenzijama tako zadovoljiti i najzahtjevnije. Dizajniran je u rozo-bijeloj, bijelo-camel i camel-bijeloj boji.

Denim Mariposa – budući da je traper ulitimativni trend ove sezone, i u Mariposi mu je dodjeljeno posebno mjesto. Primamljivih mini dimenzija, s detaljem srca za koji možete birati boju, nezaobilazan je 'must have' svake trendsetterice.

Mini Peacock white – već dobro poznati model ljubiteljicama Maripose, ove sezone stiže u novoj, bijeloj boji. Slijedeći trendove, ali i osluškujući potrebe Mariposica za torbu u posebnim prigodama, Kristina Bradač priredila je sinonim za eleganciju u kombinaciji bijele boje i čipke, inače karakterističnog detalja za Peacock model.

VIŠE O TEMAMAtorbeMariposatorbiceKristina Bradač
Povezano