Mariposa by Kristina Bradač: Šeširi i torbe za blagdanske dane

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.12.2015.

0

Mariposa by Kristina Bradač | Foto: Ana Mrđen

Mariposa by Kristina Bradač | Foto: Ana Mrđen

Elegantni sivi s plavom vrpcom i crni s puderasto ružičastim, šeširi s potpisom Kristine Bradač sjajno će izraziti stil, karakter i stav osobe koja ih nosi

Nakon što je prije dvije godine lansirala svoju prvu kolekciju Mariposa torbi, veza između Kristine Bradač i tog predmeta žudnje svake žene i dalje je neraskidiva.

 
Inspirirana jednim od najvećih hollywoodskih hitova svih vremena, 'Zameo ih vjetar', blagdanska kolekcija torbi dodatno je upotpunjena romantičnim šeširima. Modni dodatak koji nikada ne izlazi iz mode, odavno je prerastao svoju primarnu funkciju zaštite od hladnoće.

Model: Lidija Lešić

Model: Lidija Lešić

Elegantni sivi s plavom vrpcom i crni s puderasto ružičastim, šeširi s potpisom Kristine Bradač sjajno će izraziti stil, karakter i stav osobe koja ih nosi. No, ipak, kako svaka dobra modna priča počinje i završava s torbama, nova kolekcija Mariposa torbi dat će i poseban šarm svakom stylingu. Boho Chich torbe od velura i klasičniji modeli tvrđe strukture u 3 boje (SOPHIE), vrlo se lako kombiniraju i podižu svaku kombinaciju.

Razmazite se u ovo blagdansko vrijeme, probudite bar nakratko u sebi Scarlett O'Haru, jer kako kaže citat iz spomenutog filma – "Na kraju krajeva, sutra je novi dan".

VIŠE O TEMAMAKristina BradačMariposašeširitorbeLidija Lešić
Povezano