Mario Testino: Princeza Diana je uvijek bila moj favorit!

Piše: I.B.
Objavljeno 27.05.2011.

0

Iza Marija Testina, jednog od najpoznatijih i najtraženijih modnih fotografa na svijetu, je 30 godina blistave karijere

Mario Testino - Princeza Diana (Foto: Telegraph.co.uk)

Mario Testino - Princeza Diana (Foto: Telegraph.co.uk)

Slavni modni fotograf Mario Testino u New Yorku je proslavio 30 godina svoje uspješne karijere, a na listi gostiju bile su i neke od najutjecajnijih osoba u svijetu mode, glazbe i filma.

Slavni modni fotograf Mario Testino u New Yorku je proslavio 30 godina svoje uspješne karijere, a na listi gostiju bile su i neke od najutjecajnijih osoba u svijetu mode, glazbe i filma. Više od 600 seleba došlo se pokloniti vjerojatno najtraženijem modnom fotografu današnjice, a međju njima i zloglasna Anna Wintour, vjenčna urednica američkog Voguea, te višestruko nagrađivana engleska glumica Kate Winslet, koju je upravo Mario nedavno ovjejovječio za naslovnicu britanskog Voguea.

> Mario Testino otvoreno o Kate Moss i Gisele Bündchen

> Testino u Madridu: "Sve ili ništa" - moda i gola tijela

Testino je za Telegraph.co.uk priznao da mu je pomalo dosadilo pitanje kojim ga novinari teroriziraju već godinama - "tko je bio najfascinantnija i najveća osoba koja je stajala s druge strane njegovog objektiva". "Često izbjegavam odgovoriti na to pitanje, ali u ovom trenutku čini mi se da je to princeza Diana. Ona je moju karijeru podigla na jednu višu razinu", kazao je legendarni peruanski fotograf.

Testino je dodao da je to kao da roditelja pitate koje dijete mu je najdraže. "Svima je poznato da je Kate Moss jedan od mojih najvećih favorita svih ovih godina. S njom sjajno surađujem gotovo otkad znam za sebe. Ali tu su i Gwyneth Paltrow, Kate Winslet... Teško mi je izdvojiti samo jednu omiljenu muzu".


Povezano