Marijana Batinić u savršenim proljetnim sandalama

Piše: CroModa, Foto: Sara Dombre
Objavljeno 22.04.2016.

182

Bojana Gregorić, Marijana Batinić, Ecija Ojdanić, Nataša Janjić i Marijana Mikulić među prvima su posjetile novootvoreni 'I WISH' showroom te odabrale kreacije po svom ukusu

Domaću modnu scenu od jučer je, svojim brendom 'I WISH', dodatno obogatila mlada dizajnerica Andrea Šket Škomac, donijevši na nju nove modne ideje i izazove, kao rezultat dugogodišnje ljubavi prema modi i dizajnu. Kako bi proširila vidike na tim područjima te potaknula razvoj kreativnosti, Andrea je završila talijansku školu mode i dizajna - Callegari, nakon čega se hrabro upustila u ostvarenje svojih snova.
Prve dvije kolekcije, Impress i Take a bow, ugledale su svjetlo dana te ispunile novootvoreni showroom u zagrebačkom centru Green Gold, koji će, zasigurno, vrlo brzo postati hit odredište zaljubljenica u modu i eleganciju. Impress kolekcija sastoji se od 10 modela haljina izrađenih od likre i čipke, s dodacima satenskih i ukrasnih traka, u kojima će svaka djevojka privući i zadržati brojne poglede. U kolekciji prevladavaju nude nijasne, koje zrače nježnošću i ženstvenošću te su nosive u svečanim i večernjim prilikama.
Marijana Batinić | Foto: Sara Dombre

Marijana Batinić | Foto: Sara Dombre

Za hrabrije i odvažnije, dizajnerica je pripremila kolekciju Take a bow. Zaštitni znak kolekcije velike su mašne izrađene od scuba i tila, koje na haljinama izgledaju glamurozno, a ujedno prate liniju tijela. U 'Take a bow' kolekciji mogu se pronaći i kompleti hlača sa korzetima i suknje sa crop topovima, koji će naglasiti ono najbolje na svakoj ženskoj figuri.

Bojana Gregorić, Marijana Batinić, Ecija Ojdanić, Nataša Janjić i Marijana Mikulić među prvima su posjetile novootvoreni 'I WISH' showroom u zagrebačkom centru Green Gold te odabrale  kreacije po svom ukusu.

VIŠE O TEMAMABojana GregorićMarijana BatinićEcija OjdanićNataša JanjićMarijana MikulićAndrea Šket ŠkomacI Wish Showroom
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se