Marijana Batinić u možda i najljepšim sandalama sezone

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 02.08.2022.

0

Foto: Instagram (@marijanabatinic)

Foto: Instagram (@marijanabatinic)

Kratki prozračni kombinezon Marijana je kombinirala sa zavodljivim sandalama s potpeticom i vezanjem, bez suvišnih dodataka i detalja

Iako nam je prva asocijacija na Marijanu Batinić - suncem okupana Dalmacija, lijepa Splićanka u posljednje vrijeme nerijetko skokne do ništa manje lijepog morskog 'zaleđa', a ovaj put svoje je fanove pozdravila iz svježeg Gorskog kotara. Naravno, uz lijepe krajolike koje i nas mame, popularna brineta je pažnju privukla još jednom vrlo zanimljivom modnom kombinacijom koja je uljepšala ovaj umjereno sivi utorak na društvenim mrežama.
Marijana obožava kombinezone, a ovaj put uskočila je u jedan neodoljiv, savršen ljetni primjerak u tamnoplavom izdanju, koji stiže iz Mi Storea.
Kratki kombinezon kombinirala je s prekrasnim, nadasve zavodljivim sandalama s potpetivom i vezanjem, i... to je to! Bez suvišnih dodataka i detalja, baš onako pročišćeno i efektno.


Je li pogodila s kombinezonom i sandalama, prosudite sami!

VIŠE O TEMAMAMarijana Batinić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se