Marijana Batinić u atraktivnoj suknji koju vrijedi vidjeti

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.06.2024.

0

Foto: John Pavlish

Foto: John Pavlish

Održale su se ovogodišnje ELLE Beauty Awards, event je privukao brojne poznate dame, a našu pažnju ukrala je Marijana Batinić koja se odlučila za jednu iznimno atraktivnu kombinaciju

Održale su se ovogodišnje ELLE Beauty Awards, dodjela prestižne nagrade koju ELLE posvećuje ljepoti, njezi kože, te svim proizvodima koji nas čine lijepima iznutra i izvana. Bez obzira na najavljenu kišu, dodjelu nagrada ljepote je naposljetku obasjalo sunce (od kojeg smo, naravno, bili zaštićeni najboljim SPF proizvodima na tržištu!). U mirnom i prirodom okruženom ambijentu poznatog zagrebačkog restorana Okrugljak Elle je s partnerima, prijateljima i predstavnicima nominiranih beauty i skincare brendova proslavio dodjelu čak 40 nagrada u 11 različitih beauty kategorija po glasovima čitateljica i čitatelja, ali i prema mišljenju stručnog žirija.

Na eventu su se pojavile brojne poznate dame, a našu pažnju svojim je vrlo zanimljivim modnim izdanjem privukla Marijana Batinić. Odlučila se za jednostavan bijeli top, predimenzionirani crni blejzer i atraktivnu plavu suknju visokog struka s romantičnom mašnom, dok je styling upotpunila sjajnim štiklama i kompatibilnom torbicom.

Lajkamo, a vi?


VIŠE O TEMAMAMarijana BatinićELLE Beauty Awards
Povezano