Margaret Dygas i Raresh najavili We Love Sound Open Air

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.04.2022.

0

Foto: Julien Duval

Foto: Julien Duval

Ovaj glazbeni događaj izvrsna je uvetira za nadolazeći We Love Sound Open Air koji nas očekuje u srijedu, 15. lipnja na zagrebačkom jezeru Jarun

Jedna od glavnih akterica svjetske underground scene Margaret Dygas, predstavnik rumunjskog zvuka Raresh, te hrvatski DJevi Ani. i Marin Biočić svojom bogatom kolekcijom glazbe zatvorili su ovogodišnju proljetnu sezonu We Love Sound događanja u zagrebačkoj HALI.

HALA je, kao i uvijek za We Love Sound evente, pretvorena u čarobno mjesto s vrhuskom scenografijom, a sinergija glazbe i kvalitetnog zvuka rezultirala je 12-satnim višeosjetilnim putovanjem ispunjenim druženjem, plesom i pozitivnom energijom u kojoj su uživali brojni posjetitelji iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja.

Margaret Dygas ovom je prilikom u Zagrebu nastupila po prvi put, a sudeći po plesnoj atmosferi i pozitivnoj energiji ova svjetski poznata umjetnica obožavana od New Yorka do Londona i Berlina, bez sumnje će se ponovo vratiti u Hrvatsku.

Foto: Julien Duval

Foto: Julien Duval

Ovaj glazbeni događaj izvrsna je uvetira za nadolazeći We Love Sound Open Air koji nas očekuje u srijedu, 15. lipnja na zagrebačkom jezeru Jarun. Na jubilarno peto izdanje Open Air-a stižu neka od najjačih techno imena svjetske scnene koja će po prvi put nastupiti na čak tri pozornice. Posjetitelji će tako uživati u vrhunskom zvuku koji u Zagreb po prvi put nakon 20 godina donosi Richie Hawtin, Reinier Zonneveld čiji live nastup trenutno «žari i pali» svjetskom scenom, PAN-POT koji je na prošlogodišnjem izdanju ovog događaja napravio spektakl ispred nekoliko tisuća posjetitelja, Indira Paganotto koja je oduševila goste nedavno održanog We Love Sounda u zagrebačkoj Hali i jedna je od najtraženijih ženskih artista sadašnjice, kao i palestinska Djica Sama’ Abdulhadi čiji ćemo nastup poznat diljem svijeta u Zagrebu čuti po prvi put. To su tek prva najavljena imena svjetske elite dok će domaće snage predvoditi miljenici hrvatske publike Petar Dundov i DJ Jock.

Foto: Julien Duval

Foto: Julien Duval

Za peti jubilej, organizatori pripremaju posebno festivalsko uređenje koje ovaj festival uvelike razlikuje od drugih. Jarun se tog dana pretvara u cvjetni dnevni boravak u kojem stvaramo najljepše uspomene. Na radost mnogih, svirka će trajati od 18 sati do 6 ujutro.


VIŠE O TEMAMAglazbeni festivaliWe Love SoundMargaret DygasRareshHala Zagreb
Povezano