Mare Milin x Charlie design: Bijela boja kao inspiracija

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.03.2016.

0

Topovi, kombinezoni, haljine, hlače s lakoćom se mogu nositi na više načina; vezanjem ili kopčanjem mijenjaju svoj primarni oblik

Za Loredanu Bahorić bijela boja je više od  inspiracije, jasno je da ju doživljava iz više aspekata, te asimetriju ,dekonstrukciju, perforacije te 3D elemente vješto i neponovljivo koristi u gradnji svoje vizije. Rezanjem traka, krugova,apliciranjem cjevastih detalja od  minimalističke baze gradi individualan pristup.

Topovi, kombinezoni, haljine, hlače s lakoćom se mogu nositi na više načina; vezanjem ili kopčanjem mijenjaju svoj primarni oblik.

Gola leđa, asimetrične hlaće, trake, krugovi, prozirni rubovi, gumeni detalji stavljeni su u funkciju avangardnog ljeta.

Cijeli koncept dodatno osnažuju novi modeli ručno rađenih šupljikavih cipela i čizama i rezultat je jedinstvena modna priča kojoj je teško odoljeti.

Mare Milin je ovaj put dobila inspiraciju na samom snimanju. Isti styling radi u dvije varijante;  tvrda i meka, muška i ženska, tough i smooth, oštro i blurano"

U ovoj zahtjevnoj ulozi savršeno se snašla mlada Anamarija Crnoja, koja je snažno utjelovila viziju Charlie djevojke.

"Za pristup ovim image fotografijama inspirirao me sam model, Anamarija Crnoja, koja se privatno s lakoćom 'prebacuje' između androginog i ženstvenog principa. Promatrala sam je iza kulisa snimanja i stvorila se ideja o dvojnosti osobe, muškog i ženskog principa u nama. Realizacije ideje kumovala je fotografska tehnika snimanja s vrlo kratkom ekspozicijom i vrlo dugom ekspozicijom, u kombinaciji s izrazom i pozom. Na kraju dobili smo taj jedan moderan Victor/Victoria proizvod, upakiran u nijanse bijele boje", objašnjava Mare Milin.
VIŠE O TEMAMAMare MilinLoredana BahorićCharlie DesignAnamarija Crnojabijela boja
Povezano