Marcelo Brozović lansirao kremu koja će pomoći sportašima

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.06.2022.

0

Marcelo Brozović

Marcelo Brozović

Proslavljeni hrvatski nogometaš i reprezentativac Marcelo Brozović predstavio je kremu koja će oduševiti sve sportaše, ali i rekreativce

Ovih dana je na police ljekarni Zagrebačke županije u podružnici Velika Gorica, a i na njihov webshop, stigla krema brenda MB77 pod nazivom MB77 regenerirajuća krema za zglobove i mišiće s CBD-om.

Radi se o novom proizvodu koji je idealan izbor za pomoć pri oporavku nakon treninga te se preporuča umasirati ga prije i nakon fizičkih aktivnosti. Nanošenje kreme intenzivno grije i revitalizira mišiće, dok masažom postižemo opuštanje istih, a poboljšava i cirkulaciju.

Marcelo Brozović kao profesionalni sportaš konstantno je suočen s velikim fizičkim naporima te svakodnevno koristi proizvode za regeneraciju i opuštanje mišića. Upravo zbog toga došao je na ideju da i sam doprinese razvoju takvog proizvoda za vrhunske sportaše stvaranjem svog brenda MB77 što je i učinio u suradnji s tvrtkom Kirocorps.
 
MB77

MB77

"Kod odabira proizvoda koje koristim najbitnije mi je da su prirodni, sigurni za upotrebu i da naravno djeluju. Upravo zato sam se i odlučio za ovaj poslovni potez jer je na tržištu nedostajalo ovakvih proizvoda. Proizvod je namijenjen vrhunskim sportašima, rekreativcima, ali i svima onima koji se suočavaju s bolovima u zglobovima i mišićima", rekao je Marcelo.
 
Ovo je samo prvi proizvod koji je odlučio predstaviti te će nastaviti razvijati nove do kraja godine. Marcelo je kremu predstavio u suradnji s tvrtkom Kirocorps koja se bavi tretmanima za regeneraciju i oporavak, kako profesionalnih sportaša, tako i rekreativaca, a ujedno se bavi i tretmanima za njegu lica i tijela te će na istima koristiti upravo ovu kremu.
 
Proizvod je dostupan za kupnju ekskluzivno u Ljekarnama Zagrebačke županije u podružnici Zvonimirova 3, Velika Gorica.


VIŠE O TEMAMAkozmetikakremeMarcelo BrtozovićMB77
Povezano