Što kažete na novi hrvatski brand luksuznih cipela?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.06.2015.

1515

Mara D novi je brand luksuznih cipela koji se prvi put predstavlja hrvatskoj javnosti

Marijeta Duvnjak

Marijeta Duvnjak

Zanimljivih boja i uzoraka, visokih potpetica i upečatljivog dizajna koji spaja mediteransku estetiku s notom europske urbane kulture, MARA D su cipele koje će osvojiti sve žene.
Iza novog modnog branda stoji Marijeta Duvnjak, koja je odlučila napustiti veliki  korporativni sustav i posvetiti se ostvarenju svog životnog sna.
Foto: Franjo Matković

Foto: Franjo Matković

"Kao i većina žena obožavam dobre cipele, a s obzirom na to da volim pomaknutiji dizajn, često sam nailazila na problem da ne mogu pronaći cipele koje izgledaju odlično i da su istovremeno udobne. Tako sam prije nekoliko godina krenula u realizaciju dugogodišnjeg sna o vlastitom modnom brandu te sam neopisivo ponosna i sretna da je Mara D predstavljena hrvatskim, ali i europskim kupcima", objašnjava Marijeta.

Udobnosti Mara D cipela pridonose visoko kvalitetni talijanski materijali te pedesetogodišnje iskustvo hrvatskog postolara koji svaku cipelu ručno izrađuje. Riječ je o najlakšim cipelama koje svaka žena može nositi od 0 do 24. 

Povodom predstavljanja branda Mara D hrvatskoj javnosti, snimljena je i kampanja nastala pod kreativnim vodstvom dizajnerice i vlasnice, Marijete Duvnjak. Ispred objektiva fotografa Franje Matkovića našle su se Petra Budimilić, Tatjana Galić te Claudia Antičević, za make up bila je zadužena Kristina Pavlov, styling Doris Fatur, a za kosu Mijo Majhen.

VIŠE O TEMAMAcipeleMarijeta DuvnjakPetra BudimilićTatjana GalićClaudia AntičevićFranjo MatkovićštikleMara D
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se