Manolo Blahnik, Giles Deacon i British Airways pomažu djeci

Piše: Ana Belić
Objavljeno 09.10.2010.

0

Poznati svjetski modni dizajneri su u suradnji s British Airwaysom ilustrirali razglednice čiji će prihod ići kao pomoć djeci koja žive u teškim uvjetima

Diane von Furstenberg

Diane von Furstenberg

Neki od vodećih svjetskih dizajnera, kao što su Giles Deacon, Manolo Blahnik, Sienna & Savannah Miller, Diane von Furstenberg i Philip Treacy, priključili su se ilustriranju razglednica za dobrotvorne svrhe, javlja britanski Vogue.

Neki od vodećih svjetskih dizajnera, kao što su Giles Deacon, Manolo Blahnik, Sienna & Savannah Miller, Diane von Furstenberg i Philip Treacy, priključili su se ilustriranju razglednica za dobrotvorne svrhe, javlja britanski Vogue. Razglednice će završiti na aukciji te će, logično, otići onome tko ponudi najviše. Početna cijena je 25 funti, a aukcija traje do 1. studenog 2010. Ako želite sudjelovati, možete to učiniti ovdje.
 
Sienna & Savannah Miller

Sienna & Savannah Miller

U ovu hvalevrijednu akciju uključili su se još i brojni poznati ilustratori, umjetnici i glazbenici, a za sve je zaslužan British Airways koji je sve i pokrenuo kako bi se pomoglo djeci koja žive u teškim uvjetima.

Giles Deacon

Giles Deacon


Povezano