Manje je više: NEBO donosi sofisticiranu i nosivu viziju jeseni

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.10.2017.

0

Pročišćeni minimalizam za besprijekornu sofisticiranost, po kojem je modna kuća NEBO prepoznatljiva, preslikan je i u ovoj kolekciji koja se oslanja na moto "manje je više"

NEBO ove jeseni prikazuje dio svoje aktualne kolekcije temeljene na ženstvenoj jednostavnosti i nosivosti. Prilikom kreiranja i osmišljavanja ove kolekcije, dizajnerica Ana Brajković se koncentrirala na potrebe i reakcije vlastitih kupaca, a manje na prolazne trendove. Unatoč tome svaki prikazani komad odiše modernim i atraktivnim dizajnom, nosivim iz sezone u sezonu.
Dobro poznata estetika modne kuće NEBO, pročišćeni minimalizam za besprijekornu sofisticiranost, preslikana je i u ovoj kolekciji koja se oslanja na moto "manje je više". Fokus je na jednostavnim i pročišćenim linijama koje suptilno naglašavaju liniju tijela, te na vrhunskoj izradi.
Detalji su minimalni, naglašeni kontrastnom bojom, a materijali su svileni muslin, pliš, eko koža i viskozni džersej.

Jednostavnost, ženstvenost i elegancija već su prepoznatljive odlike Nebo estetike, a ove sezone kolorit je snažan, postignut odabirom klasičnih boja: crne, sive i zagasito crvene.

Kombinacija nosivosti, sofisticiranosti i dašak glamura osnovne su odrednice kojima se modna kuća NEBO već 25 godina vodi u kreiranju svojih kolekcija što su prepoznale i brojne dame, drage klijentice koje godinama smjelo i dostojanstveno nose ovu prepoznatljivu estetiku.

Modeli su Marija Magdalena Šepak i Leonarda Zeba (Talia Model), a fotografiju potpisuje Mirko Cvjetko.

VIŠE O TEMAMAAna Brajkovićmodna kuća NeboMarija Magdalena ŠepakLeonarda ZebaTalia Modellookbook
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se