Mango za proljeće 2019: 5 uzoraka koje ćemo nositi u novoj sezoni

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 30.01.2019.

13

Mango s mirisom proljeća 2019.

Mango s mirisom proljeća 2019.

Divlji životinjski printevi bit će u prvom planu, nosit će se i karirani uzorak, dok će romantičnu stranu proljeća braniti točkice i prugice

Proljeće će biti u zagrljaju boja i uzoraka, prvi topliji dani donose nam još jaču i veću vladavinu divljeg animal printa, a na scenu se vraćaju i romantični simboli proljeća. Potvrđuje to i nova kolekcija popularnog i nezaobilaznog Manga, koja je u potpunosti u znaku uzoraka.

1. Tigrasto je IN

Proljeće će biti tigrasto

Proljeće će biti tigrasto

Tigrasti uzorak obilježit će prijelazni period i prvi dio proljeća, a u Mangu vas čekaju neodoljivi džemperi, haljine i bluze u ovom stilu. Naš prijedlog za prijelaz iz zime u proljeće je ovaj trendovski tigrasti džemper, koji vas u Mangu čeka po cijeni od 249,90 kuna.

2. Karirani uzorak

Karirano je u modi

Karirano je u modi

Karirano je posljednjih sezona nekako uvijek IN, a prvi dio proljeća bit će doslovno preplavljen kariranim hlačama i košuljama. Ali i haljinama. Ova duga ležerna dnevna haljina u stilu košulje pogodna je za različite kombinacije, a u Mangu je dostupna po cijeni od 449,90 kn.

3. Prugice i pruge

Prugice i pruge (opet) napadaju

Prugice i pruge (opet) napadaju

Jedan od modnih simbola proljetne sezone. Jače su od trenda, skoro pa klasik, donose dašak romantike i prve naznake ljeta, nosit ćemo ih u različitim varijacijama, a jedna dobra prugasta haljina morat će se naći u ormaru svake djevojke koja drži do sebe. Cijena ovog modela - 249,90 kn.

4. Točkice su HOT!

Teško nam je zamisliti proljeće bez točkica

Teško nam je zamisliti proljeće bez točkica

Još jedan predstavnik romantične strane proljeća. Točkice će u novoj sezoni krasiti sve moguće komade iz ormara, a ako želite zaigrati na nešto nepogrešivo, onda odaberite ovu trendi točkastu haljinu za koju Mango traži 349,90 kn.

5. Zmijski print

Zmijski print je IN | Foto: Mango

Zmijski print je IN | Foto: Mango

Kako smo počeli, tako i završavamo! Životinjski uzorak je ipak glavni, a osim tigrastog, jako će popularan biti i zmijski print. Mango predlaže neodoljive zmijske hlače, cijena iznosi 249,90 kn.


VIŠE O TEMAMAhaljinekarirani uzorakkarirane haljinetočkaste haljineanimal printživotinjski uzorak
Povezano