Mango za jesen: TOP 20 haljina iz nove kolekcije

Piše: Iva Boban, Foto i cijene: Mango
Objavljeno 27.08.2013.

305

Donosimo vam 20 najvrućih modela iz prve Mangove serije haljina za nadolazeću jesen

Dosta je bilo predigre i zagrijavanja u vidu lookbookova; vrijeme je da se posvetimo onome što vas (uz cipele) najviše zanima kada je u pitanju nadolazeća jesenska sezona - haljinama! Iako je do kalendarskog početka nove sezone ostalo još skoro mjesec dana, glavni modni igrači već su nas zatrpali prijedlozima za jesen i prvi dio zime. Među njima je i Mango, čije izloge već krase ženstvene haljinice iz nove kolekcije.

Prva serija haljina globalno popularnog španjolskog high-street branda očekivano obiluje tamnijim modelima, spremnim da zamijene vaše šarene ljetne krpice, te nešto laganijim kreacijama s animal, paisley, cvjetnim i etno printevima, idealnim za onaj topliji, uvodni, prijelazni period.

Hit su kožne haljine, ili bar one s kožnim elementima, a uz duge rukave i metalne detalje nosit će se i mračni colorblock (tamnoplavo + crno). I u novoj sezoni popularni će biti čipka, crno-bijeli kontrasti te haljine sa zakovicama odnosno šljokicama. Mangovi dizajneri donose nam malu crnu haljinu u bezbrojnim varijacijama, a kao alternativu nude strastvenu - malu crvenu. 20 hit-modela iz prve jesenske ture pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMA haljineMangokratke haljinekožne haljinehaljine sa zakovicamaparty haljinečipkaste haljinecocktail haljinehaljine dugih rukavapletene haljinemala crna haljina
Povezano