Mango pokazao kakve hlače će se nositi ove jeseni

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 04.08.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Oko nas je ljeto, ali u izlozima poznatih high-street trgovina vladaju jesenski noviteti. Jedan od njih su hlače zbog kojih će brojne dame posjetiti najbliži Mangov dućan.

Nije lako usred ljeta misliti i pisati o jesenskoj modi, ali noviteti u trgovinama najpopularnijih brendova na određen nas način 'primoravaju' na to. Tamo već sad sve vrvi toplijim komadima, modnim hitovima u koje ćemo uskočiti možda već krajem kolovoza, a gotovo sigurno nekad u rujnu.

Stigle su nove jakne, novi baloneri, haljine u osvježenim paletama boja i materijala, zatvoreni tipovi obuće... Ali stigle su i hlače koje bi mogle označiti početak nove sezone. Hlače koje će biti hit u prijelaznom periodu, a koje će se itekako nositi i u cijeloj jesensko-zimskoj sezoni.

Mango

Mango

Detektirali smo ih u trgovinama superpopularnog Manga. Riječ je o trendi hlačama širokih nogavica u boji koja će - uz 'greige' - vladati u prijelaznom periodu - bež. Ove hlače ravnog dizajna i srednje visokog struka s detaljima strelice pravi su modni 'zicer' za prijelazni period, a za njih treba izdvojiti 49,99 eura (376,65 kn).

Foto: Mango

Foto: Mango

Biste li ih i vi nosili?


VIŠE O TEMAMAhlačeMangoširoke hlačeženske hlače
Povezano