Mango ovom hit jaknom najavljuje uzbudljivo proljeće 2024.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 25.01.2024.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Prve konkretne naznake proljetne sezone stižu u najpopularnije trgovine, a već sad sa sigurnošću možemo zaključiti da će kožna motociklistička jakna biti neprikosnovena

Umorni od zime? Niste jedini! Srećom, siječanj je pri kraju, od prvih proljetnih dana više nas ne dijeli tako puno vremena, a taktovi nove sezone već su zavladali i u trgovinama najpopularnijih high-street brendova. I u Mangu teški i topli komadi polako idu u drugi plan, u sjenu novosezonskih hitova koji privlače sve veću pažnju.

Sjaj kože bit će jedna od temeljnih karakteristika prijelaznog perioda i one prve proljetne faze, a u tom će kontekstu - očekivano - ključnu ulogu igrati kožne jakne. I opet pogađate, na tronu će biti modeli u bajkerskom stilu.

Mango

Mango

Proljeće je, dakle, stiglo i u Mango, gdje je mnogima za oko zapela ova hit jakna koja govori sve o prijelazu u novu sezonu. Istovremeno i trend i klasik, ova kožna motociklistička jakna napravljena je od 100%-tne ovčje kože, u znaku je ravnog dizajna i ovratnika V izreza s reverima, a u Mangovim je trgovinama dostupna po cijeni od 119,99 eura (904,06 kn).

Foto: Mango

Foto: Mango

Hoćete li i vi ovog proljeća nositi jaknu u ovom stilu?


VIŠE O TEMAMAjakneMangoženske jaknebajkerske jaknekožne jaknemotorističke jakne
Povezano