Mango očarao sakoom koji je trenutno najprodavaniji komad

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 10.02.2024.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Elegantni sakoi ovog će proljeća biti ključ svakog dobrog stylinga, a jedan hit model probio se na sami vrh nove Mangove liste najbolje prodavanih komada

Ako ste posljednjih dana i tjedana bar malo pratili tendencije u svijetu mode, kao i nove liste bestselera u najpoznatijim trgovinama, onda ste vjerojatno uočili da su blejzeri opet u prvom planu. Ništa čudno u ovom dijelu godine kada je sve podređeno trendovima za prijelazni period te slaganju modnog mozaika za prvi dio proljeća.

No, iako su sakoi po pravilu uvijek jako traženi u proljetnom i jesenskom dijelu godine, sve upućuje na to da će u nadolazećoj sezoni igrati značajniju ulogu nego ikad prije. Bit će doslovno temelj, ključni komad svakog ozbiljnog proljetnog modnog izdanja, a nova lista najprodavanijih komada u Mangu to samo potvrđuje.

Mango

Mango

Ništa se u Mangu trenutno ne prodaje tako dobro kao ovaj profinjeni strukturirani sako s remenom u svijetlosmeđem izdanju. Ovaj sako prilagođenog dizajna dio je Mangove kolekcije 'Selection', a krase ga i ovratnik V-izreza s reverima, džep s obrubom na prsima, elastični pojas s kukicama za zatvaranje te odvojivi remen.

Foto: Mango

Foto: Mango

Ako se i vama sviđa, za ovaj Mangov bestseler morat ćete izdvojiti 99,99 eura (753,37 kn).


VIŠE O TEMAMAblejzerisakoiMangoženski sakoi
Povezano