Mango nas je očarao ovom haljinom, s razlogom je bestseler

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 27.03.2024.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Crveni i narančasti komadi mogli bi biti u krugu najugodnijih modnih iznenađenja proljetne sezone, a ova čarobna asimetrična haljina iz nove Mangove kolekcije ide u prilog tome

Sezona lova na proljetne komade u punom je jeku, a najpopularniji brendovi lansirali su nikad bogatije kolekcije. Naša garderoba traži veliki 'refresh', traje potraga za tenisicama, cipelama, laganim jaknama, suknjama... Ali jedna nova haljina uvijek je dobra ideja. Posebno na početku nove sezone!

Provjerili smo što se ovih dana najbolje prodaje u trgovinama superpopularnog Manga; tamo smo na prvom mjestu liste bestselera u kategoriji haljina vidjeli jednu zbilja čarobnu i upečatljivu kreaciju koja dodatno potvrđuje da će ovog proljeća crveni i narančasti komadi biti jako traženi.

Mango

Mango

Ova asimetrična haljina s bočnim izrezom u strastvenom crvenom izdnaju savršen je komad za izlaske i malo posebnije prigode, a dio je Mangove kolekcije za zabave i događanja. Izrađena od lepršave tkanine dugog asimetričnog dizajna, u znaku je otvorenih ramena i širokih bretela, bočnog proreza i skupljenih detalja. I uz nju ćete trebati samo jedne podjednako atraktivne sandale!

Foto: Mango

Foto: Mango

Ova hit haljina u Mangu je dostupna po cijeni od 59,99 eura (451,99 kn).


VIŠE O TEMAMAhaljineMangohaljine za izlaskeduge haljineasimetrične haljineparty haljine
Povezano