Mango lansirao haljinu iz snova, cijena će vas iznenaditi

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 16.05.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Ova haljina s velikim cvijetom i šljokicama u crnom izdanju u znaku je dugog dizajna, vezanja oko vrata i tankih bretela, a dio je kapsulne limited edition kolekcije

Nakon što kiše stanu, kreću lude ljetne avanture! Nemojte dozvoliti da vas dugoočekivani topli dani iznenade, pozdravite ih jednim savršenim komadom! A na policama Manga detektirali smo jednu zbilja posebnu kreaciju koja se nalazi u najužem krugu najprodavanijih komada u svibnju.

"Htjeli smo oživjeti haljinu vaših snova. Njezin elegantan dizajn od najkvalitetnijih šljokica sa španjolskim dizajnom, detaljima velikih cvjetova i ovratnikom oko vrata učinit će vas savršenim gostom. Idealna za večernja događanja", kažu iz Manga u opisu hit haljine koja se nalazi na novom popisu bestselera.

Mango

Mango

Ova haljina s velikim cvijetom i šljokicama u crnom izdanju u znaku je dugog dizajna, vezanja oko vrata i tankih bretela, a dio je kapsulne limited edition kolekcije odjevnih predmeta izrađenih od najboljih tkanina. Ova ekskluzivna kolekcija dizajnirana je za najposebnije događaje i prigode.

Foto: Mango

Foto: Mango

Cijena ove hit haljine inače iznosi 240 eura (1.808,28 kn), a vi nam recite biste li izdvojili toliko za nju!


VIŠE O TEMAMAhaljineMangoparty haljineduge haljinesvečane haljinevečernje haljine
Povezano