Mango ima suknju koja će ovog proljeća biti totalni hit

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 06.02.2024.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Na prijelazu u proljeće u naše živote u velikom se stilu vraća veliki modni klasik, veličanstvena i nezamjenjiva traper suknja. Jedan primjerak već je hit u Mangovim trgovinama.

I dalje prizivamo proljeće čiji se dah, iako smo kalendarski i dalje čvrsto u zagrljaju zime, već može osjetiti. Uskoro ćemo zakoračiti u prijelazni period koji po pravilu prolazi u kombinacijama zimskih i proljetnih komada, a kad je o onim proljetnim riječ - sa sigurnošću možemo govoriti o jednom velikom klasiku koji se vraća u naše živote, i naše ormare.

Traper suknja u krugu je vječnih nezamjenjivih komada, a posebno je popularna u ljetnim i ranojesenskim danima. I u novoj sezoni bit će neprikosnovena, njena je prednost što podjednako dobro ide sa svim tipovima obuće, ali i sa svim mogućim topovima.

Mango

Mango

U Mangu je trenutno u kategoriji suknji na prvom mjestu liste najprodavanijih komada upravo jedan model od - trapera. Asimetrična denim suknja u srednje plavom izdanju u znaku je dugog dizajna s omčama, otvora na prednjem dijelu, izreza straga te poruba pohabanog izgleda. Riječ je o zahvalnom komadu koji će se dobro uklopiti u svaki (rano)proljetni styling, stoga ne treba ni čuditi što se već sad tako dobro prodaje.

Foto: Mango

Foto: Mango

Cijena? 49,99 eura (376,65 kuna).


VIŠE O TEMAMAdenim suknjeMangotraper suknjesuknje
Povezano