Mango ima opasno dobar sako koji ovog proljeća svi žele

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 02.04.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Nova party kolekcija s potpisom Manga vrvi neodoljivim proljetnim kreacijama za lude noći, a ovaj sako jedan je od najpopularnijih komada iz cijele zbirke

Proljetni dio godine, u koji smo opasno zagazili, osim svoje dnevne street style strane, koju često obrađujemo na različite načine, ima i onu svoju drugu, noćnu dimenziju u kojoj ćemo uživati u posebnim prigodama, izlascima i tulumarenjima.

Jednu od najzanimljivijih party kolekcija ove je sezone lansirao Mango, a u njoj se uz bok divnim haljinama, suknjama i bluzama smjestio i jedan naprosto savršen - sako!

Mango

Mango

Dobar blejzer nije samo dio dnevne modne rutine, itekako ima što tražiti i u malo nabrijanijim i zavodljivijim noćnim lookovima, a ovaj Mangov sako svakako je komad na koji u tom kontekstu vrijedi obratiti pažnju. Usto, treba naglasiti da je ovo trenutno i najprodavaniji komad iz Mangove kolekcije proljetnih blejzera.

Foto: Mango

Foto: Mango

Sako satenske obrade poseban je već na prvi pogled, stiže u bež zlatnom izdanju, u stilu odijela, kreiran od lepršave tkanine, ravnog dizajna, s reverom s urezom. A ako vam se sviđa, tu su i kompatibilne satenske hlače za total look u ovom stilu!

Cijena ovog prekrasnog Mangovog komada iznosi 79,99 eura (602,68 kn).


VIŠE O TEMAMAsakoiblejzeriMangoženski sakoiženska odijela
Povezano