Mango ima neodoljivu haljinu koja govori sve o proljeću

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 17.02.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Nove haljinice stižu na police omiljenih trgovina, a ovaj hit model s potpisom Manga u znaku je velikih trendova nove sezone: volana i cvjetnog uzorka!

Vikend pred nama idelan je tajming za lov na prve konkretne proljetne komade. Nova je sezona pred vratima, i kalendarski i (možda još i više) klimatološki! Nemojte dozvoliti da vas ranoproljetno sunce iznenadi, u topliji dio godine zakoračite u nekom prigodnom stajliš komadu, a jedan takav stigao je na police Manga.

Škicnuli smo haljinu koja nam govori puno toga o trendovima za novu sezonu. Objedinjuje dva velika, romantična hita koji će vladati našim ulicama: volane i očaravajući cvjetni uzorak. Dakle, prave modni simbole proljeća!

Ova haljina s volanima i cvjetnim uzorkom u znaku je lepršave tkanine, baš onakve kakvu proljeće i traži, te kratkog evase dizajna, ali i okruglog izreza, nabranih detalja, dugih rukava s elastičnim manžetama i vezanja na vratu. Proljeće pršti iz nje u svakom detalju, a glavnu ulogu preuzima cvjetni print koji će zasjeniti sve druge hitove nove sezone.

Mango

Mango

Za kraj malo brojki. Za haljinu je potrebno izdvojiti 39,99 eura (301,30 kn). Biste li je i vi nosili?


VIŠE O TEMAMAhaljineMangocvjetne haljinecvjetni printhaljine s volanima
Povezano