Mango ima kaput koji je očarao fashionistice, evo koliko košta

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 21.09.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Vuneni kaput s ručno rađenim remenom u boji koju je Mango označio kao svijetlosmeđu, iako opasno gravitira bijeloj, jedan je od najtraženijih high-street komada u rujnu

U finalnim smo danima kalendarskog ljeta, a dobri vremenski uvjeti jesen su odgodili u svakom smislu. No, iako se još uvijek 'švercamo' u ljetnim krpicama, uskoro ćemo morati uskočiti u robusnije komade i pozdraviti prve jesenske dane. Rujan je mjesec koji mnogi koriste kako bi osvježili garderobu i pripremili se za hladnije dane, a već je krenuo i lov na one tople komade koje ćemo nositi sve do proljeća 2024.

Nakon prijelaznih klasika poput kožnih jakni, na red će doći vuneni kaputi, a jedan model iz ove kategorije s potpisom Manga već se probio na listu najprodavanijih komada u rujnu. Na Mangovoj listi bestselera već sad zauzima visoku drugu poziciju.

Mango

Mango

Ovaj vuneni kaput s ručno rađenim remenom očarao je fashionistice, stiže u boji koju je Mango označio kao svijetlosmeđu, iako opasno gravitira ka bijeloj. I to je jedan od onih prošlogodišnjih trendova koji će očito živjeti i u novoj jesensko-zimskoj sezoni. Kaput midi dizajna od mješavine vune s ovratnikom V izreza s reverima već na prvi pogled djeluje neodoljivo, a za njega treba izdvojiti 199,99 eura (1.506,82 kuna).

Foto: Mango

Foto: Mango

Završna riječ ide vama, biste li ga nosili?


VIŠE O TEMAMAkaputiMangoženski kaputivuneni kaputidugi kaputi
Povezano