Mango ima baš dobre hlače za nadolazeće tople dane

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 03.04.2024.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Ako tražite savršene hlače za sve modne izazove proljeća i nadolazećeg ljeta, dobro rješenje vašeg slatkog problema pronašli smo u Mangu, i to na listi najprodavanijih komada

Teko smo zakoračili u tradicionalno promjenjivi i nestabilni travanj, ali - ako je vjerovati meteorolozima - već u narednim danima mogli bismo doživjeti prave ljetne temperature. A visoke temperature traže prigodne modne komade; dobre, ležerne, ugodne hlače u tom su kontekstu jedna od ključnih stavki.

A više nego dobar primjerak - model koji se i estetskom i funkcionalnom komponentom uklapa u sve ono što nam nastavak sezone donosi - pronašli smo na policama modne kuće Mango, i to na popisu bestselera iz aktualne proljetno-ljetne kolekcije.

Mango

Mango

Ove hlače s printom jednostavno su savršen komad, izrađene su od mješavine pamuka i lana - i djeluju kao nje samo oku ugodan nego i jako udoban komad. Hlače dugog ravnog dizajna s trendovskim printom upotpunjene su elastičnim pojasom, a u Mangu vas čekaju po cijeni od 45,99 eura (346,5kn).

Foto: Mango

Foto: Mango

Pun pogodak, zar ne?


VIŠE O TEMAMAhlačeMangoženske hlačelanene hlače
Povezano