Sve boje jeseni u novoj kolekciji MANGO haljina

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 01.09.2017.

57

Haljine u svim nijansama zelene te zavodljivi modeli u boji strasti ispisali su jednu od najljepših stranica knjige trendova za prijelazni period i nadolazeću sezonu

Iako do kalendarskog početka nove sezone odbrojavamo još dvadesetak dana, mnogima je ulazak u rujan znak za temeljno osvježavanje ormara. U toj misiji potraga za novom haljinom jedna je od ključnih stavki, a Mango ime koje se nalazi u krugu high-street igrača koji se nipošto ne smiju zaobići. Kad je već tako, skenirali smo novu kolekciju i otkrili da boje neće umrijeti s prvim danima jeseni. Štoviše, u ugodnom prijelaznom periodu, ali i u onim čistokrivnim jesensko-zimskim mjesecima - nosit ćemo koje će razbijati sivilo, kišu i sve kraće dane.

Mango je mnoge ugodno iznenadio kolekcijom za jesen 2017., koju prati i izvrsna reklamna kampanjama sa svjetski poznatim modelima.

Haljine u svim nijansama zelene te zavodljivi modeli u boji strasti ispisali su jednu od najljepših stranica mode za nadolazeću sezonu, ali priča o bojama ne završava s njima. Nosit ćemo i nježne tonove ružičaste, boju burgundije, žutu, svijetloplavu... Našla se tu i jedna mala crna haljina jer - klasik je klasik, a jedna nova LBD uvijek je dobrodošlo osvježenje svačije garderobe.

10 najzanimljivijih Mangovih haljina u najtraženijim tonovima prijelaznog perioda i jesenske sezone škicnite u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAhaljineMangočipkaste haljinemidi haljinehaljine za izlaskeparty haljineduge haljine
Povezano