Mango: 26 lookova za jesen/zimu 2012/2013.

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 03.05.2012.

0

Prvi pogled na novu jesensko-zimsku kolekciju high street branda Mango

I dok se tek polako privikavamo ljetna pravila odijevanja i temperature preko 25 stupnjeva, iz španjolske modne kuće Mango nas na sebi svojstven način podsjećaju da aktualna sezona neće vječno trajati. Lookbook u kojem je ulogu modela preuzela plavooka Ruskinja Anna Selezneva (21) otkriva nam tajne Mangove kolekcije za jesen/zimu 2012/2013.

Elegancija s jakim military-elementima - tako bi se u najkraćim moglo opisati ono što nam Mango nudi za jesen. Ali nova kolekcija puno je više od toga! Mješavina različitih stilova i utjecaja, postmoderna romantika u čijem je središtu urbana žena; nježna i ženstvena, ali samouvjerena i spremna za sve prilike. Od šetnji gradskim ulicama i večernjih izlazaka do ozbiljnih poslovnih sastanaka. Mango novom kolekcijom redefinira pojam urbanog glamura!

Jesen će proteći u znaku krznenih detalja, neizbježnih životinjskih uzotaka i boho chic elemenata. Neki od must-have komada svakako su brutalno dobri crveni kaputi, avijatičarske naočale, hlače ukrašene prugicama ili psihodeličnim printevima. Osobnost izrazite maštovitim kapama i šeširima, ženstvenim remenima i opakim crnim čizmama! 26 Mangovih lookova za jesen/zimu 2012/2013. pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAMangoAnna Seleznevalookbook




Povezano