Mango: 10 toplih jakni i kaputa za zimske dane

Piše: I.B., Foto i cijene: Mango
Objavljeno 13.11.2013.

1478

Na vrijeme odaberite savršen kaput i uživajte u toploj i trendi zimi! Pogledajte što vas čeka u Mangovim prodavaonicama.

Dok se živa u termometru polako spušta prema nuli, u modnim trgovinama raste popularnost toplim zimskim komadima, prvenstveno kaputima i jaknama. Ledene dane i Mango spremno dočekuje, pa smo tako još početkom listopada vidjeli izvrstan zimski katalog i 30-ak ključnih lookova za kraj godine. Najveću pozornost privukli su upravo kaputi (i kaputolike jakne) koji na Mangovim ljepoticama djeluju jednostavno neodoljivo!

Iz zimske lepeze odabrali smo 10 (po)najboljih modela - koji nam djeluju kao dobar razlog za odlazak u najbližu Mangovu prodavaonicu. Dva osnovna kriterija su zadovoljena, Mangovi kaputi su i topli i trendi, a kolekcija je dovoljno šarolika da zadovolji različite ukuse. Na svoje će doći ljubiteljice udobne klasike, ali i sljedbenice udarnih trendova. Ni zimski kaputi, kao što ćete vidjeti, nisu se obranili pred bajkersko-rokerskim i military dizajnerskim rješenjima.

Cijene se u ovom slučaju kreću od 399 do 1.499 kuna, a 10 odabranih pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAkaputiMangojakneduge jaknemilitary kaputivuneni kaputizimske jakne
Povezano