Mandali Mendrilla – Proljeće/ljeto 2009.

Piše: Foto: Branka Tomić
Objavljeno 01.12.2008.

0

Dizajnerica hrvatskog podrijetla koja živi na relaciji New York-Mumbai-Rijeka. Među mnogim nagradama koje je dobila nalaze se I.F.F. Fashion News: Special Award - Outstanding Intro Collection, Performing Art, Grand Prix - Golden Line te I.F.F. Awakening: Best Young Designer. Kroz godine svoje radove pokazala je diljem svijeta i Hrvatske, napravila styling za Let 3, Mattea Cetinskog, Davora Gobca i druge. Kolekciju koju prikazuje u Zagrebu za proljeće/ljeto 2009. nazvala je Mandali&Me. Njene kreacije sastoje se od ručno tkanog i obojenog pamuka izrađenog u suradnji s mumbaiskim pogonom kojega je osnovao Mahatma Gandhi. Pogledajte galeriju fotografija s vrlo zanimljive revije Mandali Mendrille.

Mandali Mendrilla

Mandali Mendrilla

Dizajnerica hrvatskog podrijetla koja živi na relaciji New York-Mumbai-Rijeka. Među mnogim nagradama koje je dobila nalaze se I.F.F. Fashion News: Special Award - Outstanding Intro Collection, Performing Art, Grand Prix - Golden Line te I.F.F. Awakening: Best Young Designer. Kroz godine svoje radove pokazala je diljem svijeta i Hrvatske, napravila styling za Let 3, Mattea Cetinskog, Davora Gobca i druge. Kolekciju koju prikazuje u Zagrebu za proljeće/ljeto 2009. nazvala je Mandali&Me. Njene kreacije sastoje se od ručno tkanog i obojenog pamuka izrađenog u suradnji s mumbaiskim pogonom kojega je osnovao Mahatma Gandhi. Pogledajte galeriju fotografija s vrlo zanimljive revije koju je Mandali Mendrilla održala na 11. Wella Fashion Weeku.

{gallery}vijesti9/mandali{/gallery}
Povezano


Još iz rubrike Ready-to-wear

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se