Malèna: Moda je opet s piste pobjegla na ulice Zagreba

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.11.2012.

31

Zadnjim danima lijepog vremena ulice Zagreba ponovno su postale mjesto nove modne priče koja modu s piste donosi na ulice

Nakon uspješnog lansiranja prvog dijela projekta "Primadonna Girl" Barbare Repe, na red je došao i drugi dio nazvan "Malèna".
"Primadonna Girl" pokupila je mnoge pohvale te je izazvala i veliko zanimanje javnosti jer su građani mogli prići, promatrati snimanje, postavljati pitanja i upoznati se s dizajnerima i raspitati se o komadima odjeće.
Na drugom djelu projekta, kojem je cilj modu sa piste donijeti direktno na ulice, napravljen je veliki zaokret i horizonti su prošireni. Umjetnički direktor projekta, Nikola Grbin, u projekt je uključio i ljude koji nisu u modnom svijetu, te samim time pružio im mogućnost da nose dizajnersku odjeću, ali i na jedan dan budu ispred profesionalne kamere.

Zahvaljujući tome kao prijatelj poznate blogerice Barbare Repe našao se mladi Kanađanin hrvatskog podrijetla Viktor Kalamar, a kao ulični lopov Vedran Šubić.

Za potrebe ovog snimanja korištena je odjeća iz najnovije kolekcije poznate dizajnerice Anamarije Brkić, koja se krije iza brenda A'Marie, a ova kolekcija službeno je predstavljena samo tjedan dana prije snimanja projekta "Malèna". 

Da bi se dečki predstavili u punom sjaju pobrinuo se najpoznatiji muški dizajner Ivica Klarić, dok se za modne dodatke poput kožne torbe pobrinuo Ivan Alduk, koji ove godine slavi svojih 5 godina na modnoj sceni. Sve torbe izrađene su od prave kože, a izrađuje ih ekskluzivno za poznatu tvornicu Galko.

VIŠE O TEMAMANikola GrbinBarbara RepeVedran ŠubićViktor KalamarIvan AldukIvica Klarić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se