Maksi suknje su IN: Znate li kako ih nositi?

Piše: Ana Belić
Objavljeno 12.01.2011.

0

Maksi suknje: Erdem (lijevo) i Etro (desno)

Maksi suknje: Erdem (lijevo) i Etro (desno)

Pratite li strane i domaće modne blogove i trendove iz Londona, Pariza i New Yorka, mogli ste zamijetiti da posljednjih par mjeseci sve više i više fashionistica nosi maksi suknje, i to čak i tijekom hladnih mjeseci

Maksi suknje mogli smo vidjeti i u kolekcijama brojnih poznatih svjetskih dizajnera za proljeće/ljeto 2011., pa sa sigurnošću možemo reći da će taj trend biti aktualan i u nadolazećoj sezoni.

Mnogima se maksi suknje sviđaju, ali nisu sigurni kako ih nositi a da ne izgledaju kičasto ili čak ''seljački''. Kao prvo, ovaj trend definitvno nije za cure koje su jako niske iz jednostavnog razloga – jer će im biti predugačke. Sljedeća bitna stvar je ako kupite maksi suknju sa raznim uzorcima, košulja ili majica koju ćete nositi uz suknju mora biti jednobojna, jer bi to sve skupa inače moglo dobiti efekt neukusa.


Situacija je ista i u suprotnom slučaju – ako je suknja jednobojna, onda možete odjenuti neku majicu sa više boja ili uzoraka.


Bolji izbor su uvijek maksi suknje s visokim strukom, tako da majicu/košulju možete staviti u suknju i biti 100% stylish!

Ako planirate nositi maksi suknju dok je još uvijek hladno, kao i mnoge djevojke diljem svijeta, dobar izbor bi mogle biti gležnjače s otvorenim prstima, ili obične, sve ovisi o suknji.


Ovo su neka od osnovnih pravila nošenja maksi suknje, pa ako ste i vi od onih kojima se ovaj trend sviđa, a niste sigurni da li bi na vama dobro stajao, dobar je savijet da za početak nabavite crnu jednobojnu maksi suknju i na njoj gradite svoj outfit.VIŠE O TEMAMAmaksi suknjeduge suknjesuknje
Povezano