Maks studio lansirao prozračnu bijelu kolekciju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.08.2016.

0

Dizajnerica Saša Maksimiljanović po prvi puta predstavlja bijelu prozračnu capsule kolekciju Maks studija

Maks studio, inače poznat po black fashionu, ovoga kolovoza lansirao je posebnu August summer capsule kolekciju čija je okosnica bijela boja. Prozračna mini kolekcija sadrži idealne ljetne modele izrađene od ručno oslikanih materijala. Ljetna kampanja snimljena je na vrućem asfaltu grada Zagreba, a potpisuje ju fotograf Zvonimir Ferina. U prvom planu je mladi model Dora Grubišić, koja izvrsno nosi najnovije modele Saše Maksimiljanović. Ova ljetna capsule kolekcija izvrstan je uvod u mnoga jesenska događanja kojima će Maks studio proslaviti 45. godišnjicu postojanja.
Maks studio dizajnerice Saše Maksimiljanović godinama je sinonim za kvalitetan dizajn vječno crne boje. Krojevi i kvaliteta ono su čime Maks studio od samih početaka oduševljava svoje klijente i modne zaljubljenike. Ovoga ljeta Saša je odlučila napraviti mali zaokret te prvi puta prezentirati bijelu, prozračnu kolekciju rukom oslikanih materijala. Mini kolekcija sadrži tunike, bluze i šalove izrađene od organskog pamuka, gaze i svile te oslikane prepoznatljivim Sašinim motivima. Sami materijali idealni su za sparne gradske dane i morske večeri jer su lagani i prozračni te koža u njima slobodno diše.
Vrlo spontane i opuštajuće ljetne fotografije Zvonimira Ferine nastale su u dvorištu Tesline 9, u kojem je Saša Maksimiljanović prije tri mjeseca otvorila koncept dućan Hysteria. August summer capsule kolekcija Maks studija može se pronaći u Arteriji u Splitu, Electryclady Land Design-u u Korčuli, Galeriji Makina u Puli te u Hysteriji u Zagrebu.

VIŠE O TEMAMAMaks StudioSaša MaksimiljanovićZvonimir Ferinabijela bojaDora Grubišić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se