Make-up za blagdane: YSL donosi jednu posve drugačiju kolekciju!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.11.2016.

112

Kultni ruž Rouge Pur Couture transformira se u poseban, neponovljiv dar, zahvaljujući unikatnoj zvijezdi utkanoj u teksturu nalik na vosak

Odbrojavanje do Božića i novogodišnjih blagdana samo što nije započelo, a u duhu blagdana i eksplozija proslava YSL Beauté je pripremio jednu posve drugačiju make-up kolekciju! Pripremite se za nešto subverzivno, seksi i nadasve YSL Beauté!

Kreativni direktor za makeup YSL Beauté, Lloyd Simmonds, najbolje će prenijeti svoju viziju: "Ovaj je ekskluzivni blagdanski look zamišljen kao inovativna reinterpretacija klasičnog načina mukotrpnog nanošenja slojeva šminke, što je karakteristično za blagdanske prigode. Želio sam ponovo unijeti dašak zabave u glamur te olakšati nanošenje makeupa i učiniti ga zabavnim. A nije li upravo to istinska bit blagdana?"

Posebna zvijezda kolekcije - "Sparkle Clash" - višenamjenska je paleta koja dokazuje da 'sukob' zlatne i srebrne može rezultirati neobičnim, ali iznenađujuće čarobnim efektom.

U sebi krije nosivu lepezu nijansi i tekstura, od highlightera s ružičastim i zlatnim podtonovima, četiri nova sjenila u nijansi šljive, zlata, bronce i metalik ružičaste, te dva ruža - u savršenoj nude i dramatičnoj crvenoj nijansi.

Kultni ruž Rouge Pur Couture transformira se u poseban, neponovljiv dar, zahvaljujući unikatnoj zvijezdi utkanoj u teksturu nalik na vosak. Zvijezde ove kolekcije su crvena, narančasta, fuksija i nude, ružičasto-crvena i prigušeno ružičasta.

Nezamjenjiv kultni 'štapić' Touche Éclat, uz posebno izdanje zlatno-srebrne kutijice sa snježnim efektom, poslastica je za sve kolekcionare.


VIŠE O TEMAMAruž za usneYSL Beautyruževi za usneYSL Rouge Pur CoutureLloyd Simmondsmake-up za Novu godinu
Povezano